air jordan 1 mid mujer

Comments · 126 Views

air jordan 1 mid mujer
air jordan 1 mid mujer

air jordan 1 mid mujer var ikke en let betjent, men det var bestemt let at style, så vi er sikre på, at de heldige få, der scorede ramte TL straks med deres billeder til fods. Som du kan forvente, var der en overflod af forskellige udseende, hvor nogle valgte at gå den nemme rute med sorte bunde, mens andre valgte at varme det op med nogle poppinbukser og krydrede sokker. Gå nedenunder for at tjekke, hvordan internettet stylede deres AJ1'er.
/br/br
Den 'myrdede' air max 95 precio, forbliver en hæfteklammer inden for ethvert sneakerheads garderobe. Vi har set fuld-sorte gengivelser ramt hylder mange gange, og de ser aldrig ud til at gå ud af stil. Nu rammer Team Swoosh den store boblede skønhed med mere sort-mod-sort handling, denne gang med et strejf af 'Royal Blue' smag for at krydre tingene.
/br/br
Som det berømte gamle ordsprog siger, er der kun tre sikkerhedsmomenter i denne skøre verden, vi lever i: død, skatter og farvekombinationen sort og rød ser uslåelig ud på en sneaker. Vi har set mange gode eksempler på den tredje sikkerhed gennem årene, og denne sorte og røde air force 1 high top hører til højre op ved siden af dem.
/br/br
Denne nike react infinity run kommer klædt i en farvekombination Barely Green, Crimson Tint og Ivory. Brug lysegrøn på tværs af overdelen, mens creme og lyserød vises på overlays på hælen, tungen og de gennemsigtige områder på ydersålen. Til sidst har vi en White React polstret mellemsål og lilla detaljer hele vejen igennem.

Comments