Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php71/sess_6bf79758e427a9ac9f55b97454aec913, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/rececoad/public_html/assets/init.php on line 11

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php71) in /home/rececoad/public_html/assets/init.php on line 11
Are You Ready To Rumble,Have A Field Day

Are You Ready To Rumble,Have A Field Day

Comments · 136 Views

Are You Ready To Rumble,Have A Field Day

Grundlagt i 2005, FDMTL-kendt for deres skræddersyede denim-samarbejdede med vans sko herre slip on for ganske lidt siden . Den japanske etiket, eksperter i deres håndværk, bragte traditionelle teknikker til fodtøjsmærkets klassikere, lagde deres lærred med patchwork af mange indigo-farvede slags. Og selvom den indledende kapsel og dens efterfølger stort set fløj under radaren, er de to endelig ved at afrunde en trilogi mange år undervejs.
/br /br
Dover Street Market og Converse har igen samarbejdet om at frigive to farver i One Star. Ser man nærmere på begge DSM's converse sko one star samarbejde, hver har udskiftet ruskind til lærred på tværs af overdelen. Derudover har vi metaløjle, Converse nummerplade -mærke på hælen, mens guld ‘DSM’ tekst lander på den laterale side. Det ene par har en sort overtagelse, mens det andet kommer i hvid.
/br /br
Fremstillet med gråvasket ruskind får puma rs x dame beige materialedybde med en skumtrimmet pink Formstrip og blå og gule ruskindsoverlejringer. En fræk stashlomme lægges på tungen, mens en blyantholder er fastgjort til sneakerens midterfod, en kreativ tilføjelse, der skal 'inspirere folk til at skrive deres ideer ned'. I mellemtiden er RS-Sandalen en helt ny silhuet til PUMA. On-fashion RS-Sandal er en æstetisk kombination af strandtøj og streetwear og er præget af KidSuper Studios branding, mens en brun snor tilføjer samarbejdet en særegen sammenhængskraft.
/br /br
Bodegas mål her var at skabe noget unikt, der stadig er informeret af modellens rige arv og tradition. Hvad dette betyder-i hvert fald i reebok club c 85 herre s tilfælde-er noget ganske dæmpet, klædt næsten overalt med tennisskoen sædvanlige hvid finish. Men andre steder supplerer en dybbrun accent en groft gulnet sål, der rammer både frottébeklædningen, ruskindstungen og kraveens glatte læderoverlejringer.

Comments