Reebok Revenge Schoenen

Comments · 44 Views

Reebok Revenge Schoenen Reebok Revenge Schoenen

Overlays van gladde leerafwerking met een subtiele verontrustende, steeds zo licht vervagende vintage mode; de onderliggende mesh-basis, net als de bovengenoemde, sublimeert met een camopatroon, dat helaas niet overgaat naar de bijbehorende set Reebok Rapide Heren/Dames. Twee opties, de ene een volledige donkere kit en de andere een meer visueel interessante kleurencombinatie van beide uiteinden van het spectrum. komen met kant schilden uitgerust, een stevig stuk dat markeert met merkbare co-branding. Veters lijken alleen door het voorblad en het middelpunt te wikkelen, terwijl de rest langs de rand van de tussenzool loopt door middel van verlaagde banden.De relatie tussen Allen Iverson en Reebok gaat helemaal terug tot Al's draft class, toen de voormalige 76er vaak de Reebok Revenge Schoenen op het veld droeg. Voortzetting van hun twee decennia oude samenwerking, voegt het duo een Reebok Question Mid toe die het concurrentievermogen en de eenheid viert die voortkomen uit wereldwijde deelname aan de basketbalsport. Deze nieuwe stijl heeft een eersteklas wit lederen constructie en grijze suède accenten op de teen en enkel - een afwijking van het gebruikelijke leer met parelmoer.

Belettering op de veterlussen en de Reebok-logo's op de zijkanten hebben kleuren die zijn geïnspireerd op internationale basketbalspellen. Goedkope Reebok Rapide Deze tinten worden verder toegepast op het basketbalsymbool op de gombruine rubberen buitenzool, die doorloopt tot aan de hiel. Het thema van de wereldwijde competitie gaat verder met rode biezen op de tong en een marineblauw suède hiellipje dat mogelijk verwijst naar de Olympische Spelen. Een geborduurd Reebok-logo in goud en met sterren bezaaide glorie op de hiel maken het ontwerp af - een showcase van de geest van één team onder het net.

Met een volledig zwart bovenwerk met glad leer en nubuck-suède bij de neus, laat deze vraag niets ter discussie staan ​​met de vergulde accenten op de veterogen, het tonglogo en de zichtbare Hexalite-demping op de tussenzool. Reebok Revenge Online Winkel Maar wat deze echt de premium look geeft, zijn de metalen appliqués die zijn gebruikt op het Reebok-vectorlogo op de middenvoet en de metalen afwerking op het '3'-medaillon op de hiel.

De altijd aanwezige vraag is een van de weinige Koop Reebok Rapide silhouetten die vandaag de dag nog steeds grip hebben op de sneakercultuur. Het grootste deel daarvan is Allen Iversons voortdurende relevantie in de basketbalcultuur, met zijn hoogtepunten die regelmatig via sociale media worden verspreid en zijn ontwrichtende gevoel voor mode dat vaak wordt herinnerd in historische recensies. In 2022 zullen nog meer Reebok Question-releases verschijnen in zowel de midden- als de lage vorm, waaronder deze aantrekkelijke "Purple Toe" -versie.

www.indsnkr.com

Comments